26 Ocak 2006

Üniversite Kar Tatili Haberleri

Bu kadar çok tatil haberi gelince Sanalkulüp'te yeni bir bölüm açtık :)
Üniversite Kar Tatili Haberleri

Onun Arabası Kar

Nasıl gezeyim tozayım araba bu hallerdeyken? Tabana kuvvet, viskiye kanyağa bereket ;) Posted by Picasa

FULL METAL TEAM

Golem'in efsanevi davulcusu Murat'ın hazırladığı Full Metal Team sayfasında The Erdem denilerekten bendenizin de resmi konulmuş :)
The Erdem: " Scream vokal dendiginde tutulamayan güç.. Sadece vokal teknigi degil essiz sahne sovlariylada müzikseverleri kendinden geçirme konusunda gerçek bir usta.."

FULL METAL TEAM

23 Ocak 2006

Everything-I-Touch Photo Diary

Jan Chipchase "Everything-I-Touch Photo Diary" projesinde sabah kalkıştan öğlene kadar süreç içinde her yarım saatte bir dokunulan her objenin fotoğrafı çekiliyor.

http://www.janchipchase.com/blog/archives/2005/10/post_16.html

Ben de böyle bir projeyi gerçekleştirmeyi ve burada yayınlamayı düşünüyorum.

22 Ocak 2006

Oyuncaklarımdan Süpermen

Ah benim canım oyuncaklarım. Özellikle action figure koleksiyonum görülmeye değerdir. Bundan sonra resimlerini ara ara blog'uma koymaya karar verdim. Yeni Superman filminin gösterime girecek olması şerefine, mıktanıslı yapısı sayesinde havada durak Süper figürümü sunuyorum sizlere :)

Bir haftadır finallerle boğuşuyorum. Bu hafta son... Bitiyor. Arkaplandaki Sanalkulup.com açılış partisi afişi ise çalışmaları hızla (!?) ilerleyen Sanalkulup Açılış Partisi... Posted by Picasa

14 Ocak 2006

Taşçıoğlu da bitti

Taşçıoğlu Metal Ltd.'nin de son eksikleri tamamlandı ve sitesi bitti sonunda. Sanalkulup.com azimle sürüyor... TEMA ile ortaklaşa güzel bir proje de önümüzdeki haftaiçi başlayacak gibi.

Bu arada Google Toolbar, Google Picasa ve Google Blogger entegrasyonunun (Bermuda Şeytan Üçgeni) hastası oldum :) Posted by Picasa

Kurban Bayramı

Bayramın ilk gününden bir kare. Babannem halamlarda. Ziyaret ettik kendilerini inceden :) İnce demişken annem de göbek yapmış hani :) Posted by Picasa

Lise arkadaşları

Kurtuluş Lisesi'nden arkadaşlarla buluştuk bugün Taksim Mihribah Sultan'da. Sonra Big King XXL ile göbeğimize göbek katıp Vazgal Kahve'de üzerine bir güzel çay içtik. Nispet gibi mi oldu? Olsun... İnsan her zaman o güzel günleri anma fırsatı bulamıyor.
Baran ile de yeni projemize (top secret;) start verdik parantez içinde... Posted by Picasa

13 Ocak 2006

Piyanota Piyano,Klavye (Org), Solfej, Armoni, Müzik Tarihi Özel Dersleri - İstanbul

Efendim, Derin grubunun (ve Soul Shred elbette :) naçizane klavyecisi, kadim dostum Uğur Kaplan'ın güzel web sitesi açıldı bekleriz:

"Müzik tarihi, küçük yaşlarda müzikle tanışarak büyük başarılar elde eden ve otoritelerce dahi olarak nitelendirilen yüzlerce müzisyenle doludur. Bunlar gerçekten de müzikal anlatımın sınırlarını zorlamış, aradan yıllar geçmesine rağmen hala değerini koruyan, istisna kişilerdir. Fakat müzisyen olmak ya da bir şekilde bu dünyanın içerisinde yer almak için mutlaka üstün bir yeteneğe sahip olmak mı gerekir?"

6 Ocak 2006

Proje : Döküm Robotları

Döküm Robotları projemle kasıyorum günlerdir... Tükendim. Bir de ödev vardı ki, evlere şenlik: Sac Kalıp, Dövme Kalıbı ve Plastik Enjeksiyon...
Diplomayı bu sene alabilmek uğruna katlanıyoruz bakalım...