28 Ocak 2007

Soul Shred - Warchild (Live)

Arşivleri karıştırmaya devam ediyorum. Ekim 2003, Caravan Rock Bar konserimizin videosu tam da "neydik ne olduk" tadında :)

Bu arada yukarıdaki parça Dreams Have No Limits'te yok. Umarım yazın kaydedeceğimiz EP albümde olacak.

Bir de DHNL'den Resistance'ın foto klibi var:

Doğum Fotosu Çekiyor!

Hürriyet İK'da okudum. İlginç bir hizmet: Bebeğinizin doğumunu profesyonel bir fotoğrafçı çekiyor. Sitede harika fotoğraflar var. Ayrıca bir yaşına kadar her ay fotoğraf çekme, birinci doğum günü fotoğrafları vb gibi özel paketleri de var. Fiyatlar 400-900 YTL arasındaymış. Durumu iyi anne-babalara çok güzel hizmet :)

26 Ocak 2007

Soul Shred - Dreams Have No Limits

Soul Shred grubuyla 2002 yazında kaydettiğimiz, 2003 başında dağıtıp, 2004'te klavyenin katılımı ile tekrar düzenlediğimiz "Dreams Have No Limits" adlı kaydı internete yükledim. iPod gibi bir olay buldum ve o günleri yadedebileceğim bir hale getirdim. Buyrun tadını çıkarın :)

Play ile çalmaya başlayabilir, Next ile diğer parçaya geçebilirsiniz. Orta tuş ile parçanın tam adını ve uzunluğunu görebilirsiniz.
Toplam 8 parça var bu arada. Son parça favorim.
Kayıtlar iyi değil, elbette şimdiki performansım daha iyi; ama yine de güzel bir iş çıkarmışız gibi geliyor o zamanki şartlarımıza göre.

25 Ocak 2007

Iron Maiden Türkiye'ye Gelecek Vaadi

Geçenlerde Metal Monster'da görmüştüm bu resmi. Bugün Avrupa Yakası izlerken altyazıda "Mazot 1 YTL'ye inecek" ibaresini görünce tekrar aklıma geldi ve blog'a ekleyeyim dedim.
Eğer bu vaadi de gerçekten verirse Rockçı'lardan büyük oy potansiyeli olabilir. Rockçı deyip geçmeyin, bugüne bugün Eurovision'da Lordi'ye oy verenler kimlerdi sanıyorsunuz? :)

2 Ocak 2007

Annesi Mutfakta ve Internet TV'de!

Daha önce Melih, annesinin arkadaşlarının bloglarında işledikleri oyaları, yaptıkları yemekleri sergilerinden bahsetmişti de "oha falan" olmuştum. Şimdi ise tam bir bomba geldi!
Bir kızcağız, almış eline kamerayı annesini yemek yaparken çekiyor çatır çutur. Annesi de, 40 yıllık televizyonculara taş çıkarır şekilde anlatıyor hadiseyi. Kameraman kızımız ise "Aman tanrım, sayın seyirciler şu ahenge bakın" şeklinde programa bir interaktivite katmadan da duramıyor. Pek güzel, pek leziz olmuş aslında. İnterneti de Türkleştiriyoruz gün geçtikçe. Hadi hayırlısı. Bekle bizi AB!