23 Nisan 2009

Ankara Bilkent Üniversitesi (4. Genç Akademi)

Geçen Pazar (19.04.09) Endüstri Mühendisliği Operational Research Kulübü’nün organizasyonuyla bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Genç Akademi’deydim.

Bu kadar muazzam ekip, bu kadar muazzam organizasyon olur ki sormayın kuzum. Taylan Ersan koordinatörlüğünde takır takır dört gün geçirmişler; gündüz “Strateji” konsepti etrafında konuşmacılardan eğitimler alınmış, geceyse eğlenceyle coşulmuş. Murat Birsel ve Güven Borça en çok akılda kalanlardan.

Son gün ise hem dört günün yorgunluğu, hem de aylarca emek verilmiş bu güzel organizasyonun son bulmasının burukluğu vardı. Gençlik Karavanı da Üniaktivite’nin davetiyle Bilkent Otel’in bahçesindeydi. İçeride ve dışarıda fotoğraf sergilerini açtılar, yurtiçi ve yurtdışından gelen gönüllüleriyle Karavan’ı, amaçlarını ve projelerini tanıttılar.

Günün kapanışını ise, iki sene önce benim de tamamına katıldığım 2. Genç Akademi’de tatları damaklarda bırakan performanslarıyla Ritmpark yaptı. Hep birlikte ritm tuttuk, perküsyon çaldık. Günün kapanışını da, Ritmpark’tan Murat Hocamızın sahneye davet etmesiyle Genç Akademi son bulsa da dostlukların daim olacağını belirten Taylan yaptı.

Begüm’ün dillere destan marakas show’u, Gençlik Karavanı, Gonca ve Ayşegül’le, hatta Riviera zeytin yağları temsilcisiyle yaptığım röportajların olduğu videoyu da kısa zamanda yükleyeceğiz. Genç Akademi ile ilgili gelişmeler http://www.genc-akademi.org/ adresinde.

Yeni durak Kocaeli Üniversitesi…

Erdem Genç

Not:“Erdem Nerede?”nin tüm durakları ve takvimi için “Başlarken...” yazısını okuyabilirsiniz.
Fotoğraflar için Genç Akademi etkinlik sayfasına tıklayın.

Hiç yorum yok: