27 Temmuz 2009

Makul Seviye Nedir Avea?

Yoğun cep telefonu kullanan arkadaşlarımdan Avea Sınırsız tarifesine geçen veya ikinci hat olarak seçen çok oldu. Buna göre 10000 dk aylık bir limit mevzu bahis her yöne. Lakin Avea'nın doğru düzgün altyapı sağlamadan patlayan ilk dönemi düzelmiş diye düşünürken başka bir yanlış/saçma/çamura yatma/dava sebebi hareketi ortaya çıktı.

Normal telefon alışkanlıklarım pek değişmeden bu hattı kullanmaktayken geçen gün şöyle bir mesaj geldi Avea'dan:
"Tarife kullanımınız makul seviye üstünde olup aynı kullanım devam ederse ek bedel talep etme ve hattınızı kapatma dahil haklarımızın saklı olduğunu hatırlatırız."

Sevgili Avea,
Beceremeyeceksen yapmayacaktın böyle bir kampanya. Hadi yaptın olmadı, özür dileyip tası tarağı toplayacaktın. Bu nedir? Herkese gönderilmiş saçma bir mesaj. 10000 dk'yı mı geçmişiz? Yarısını aştığımı sanmıyorum. Çekmiyor da zaten.

Topluca fişi çekeceğiz de ne zaman bakalım...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çok gülünç duruma düştünüzz.. avea deil kazık tarlası mübarek

Adsız dedi ki...

AVEA bu fıkradaki kıssadan hisse ne acaba?

Hayvanat bahçesindeki maymunlar bölümünde tüm maymunlar kendilerine atılan fındık fıstığı yiyor ama bir tanesi önce kıçına sokup daha sonra yiyormuş. Seyredenlerden biri merak edip bakıcıyı bulmuş ve bu hayvanın neden böyle yaptığını sormuş.

Bakıcı : Aaahh ah demiş cevabına başlamadan önce, siz demiş maymunlara yiyecek vermek yasaktır yazan tabelayı görmediniz mi ?
Gördüm demiş adam ama herkes bu tabelaya rağmen maymunlara bir şeyler atıyor.
Geçen ay demiş birisi bahsettiğiniz maymuna bir şeftali vermiş hayvan ondan sonra böyle oldu.
Anlamadım demiş adam ne alakası var.
Bakıcı sinirlenmiş. Hayvan demiş şeftaliyi çekirdeği ile beraber yutmuş, şeftalinin dikenli çekirdeğini çıkartana kadar çektiği karın ağrısını hiç unutamıyor ki aldığı her yiyeceği önce deniyor acaba çıkartırken kıçımı acıtır mı acıtmaz mı diye. Onun için her aldığını önce test ediyor.