7 Aralık 2005

Queen Saygı Gecesi


QUEEN TRIBUTE NIGHT "GÖSTERI DEVAM EDİYOR .....!"
"Tüm zamanlarin belkide en marjinal ROCK STAR'ı "Freddie Mercury" ölüm yıldönümünden sonra çıkan A Night At The Opera DVD'sinin tanıtımında düzenlenecek QUEEN GECESI ile anılacak.
Sanatçı gece boyunca Dj'lerin, videolar eşliğinde Queen'in ve Freddie Mercury'nin tüm hit parçaları, grup elemanlarının solo çalışmaları, başka sanatçılarla yapmış oldukları çalışmalar, düetler, grubun başka sanatçılar tarafından yorumlanmış parçaları, remiksler, b-side'lar ve Queen albümlerinde yer almayan çok özel şarkılardan oluşan özel bir arşivle anılacak.
Başta Queen fanları olmak üzere geceye katılacak konuklar dvd video dokümanterden gelmiş geçmiş en büyük Rock Vokallerinden biri olan Mercury'nin parlak yaşamı ve kariyerinin en güzel anılarına şahit olacaklar."
İçecek: Yerli-yabancı, alkollü-alkolsüz, sıcak-soğuk geniş bir seçenek bulunmaktadır. Fıçı bira 3 YTL, 33 cl şişe Heineken ve yerli içkiler 5 YTL'ye satılmaktadır.
Havalandırma: Oldukça ferah olan mekanda güçlü bir havalandırma sistemi bulunmaktadır. Bu da sigara dumanı, nem vb oluşumunu tamamen önleyecek güçtedir.
Katılım: Katılım hedefimiz 200 kişidir.
On The Run (İstiklal Cad. Vakko karşı sokağı Dorock üstü)10 Aralık Cumartesi 21:00 - 04:00Giriş: Öğrenci 10 YTL(Heineken veya yerli içki dahil) Tam 15 YTL (Heineken veya yerli içki dahil)

Hiç yorum yok: