15 Şubat 2010

Üniaktivite Habertürk Gazetesi HT Kariyer Ekindeydi

Güray Bey ile HT Kariyer ekindeydik.

Pazar günleri Habertürk ile birlikte yeralan HT Kariyer ekinde gazetenin sorularını yanıtlayan Üniaktivite yönetici ortakları Güray Erişkin ve Erdem Genç, 2010 hedeflerinin en az 150bin üye olduğunu söyledi

Üniaktivite Kurucu Ortakları Güray Erişkin ve Erdem Genç, üniversitede okurken kulüp ve üniversite aktivitelerini düzgün takip edebilecekleri bir alan bulamayınca kendileri böyke bir site kurmaya karar veriyorlar. Uniaktivite.net, bugün bin 500 öğrenci kulübüyle ilgili bilgi içeren, 85 bin üyesi olan bir internet sitesi. Hedef 150 bin üye.

Hangi aktiviteleri gerçekleştiriyorsunuz?
Üniaktivite; bin 500 öğrenci kulübünün bir arada yer aldığı bir sosyal iletişim ağı. Markaları üniversitelilerle buluşturacak birçok projeye imza atıyoruz ve firmalara bu yönde tanıtım imkanları sunuyoruz. Bunlar seminerler, film gösterimleri olabiliyor.

Üniversite kulüpleri neden önemli?
Mezuniyet sonrası üniversitelilerin girmeye çalışacağı "iş dünyası"nın küçük bir simülasyonu aslında öğrenci kulüpleri. Sizi iş yaşamına hazırlaya ve deneme-yanılmalarla deneyimler kazanmanızı sağlayan oluşumlar.

Devamı HT Kariyer'de.

Hiç yorum yok: