1 Aralık 2008

Reklamcılar Tahtaya


22 Kasım'da Bahçeşehir Üniversitesi'nde 22. Reklamcılar Tahtaya etkinliğindeydim. Normalde erken saatte başlayan haftasonu etkinliklerinde potansiyel 'akşamdan kalma' durumları olduğu için ara ara ya çok sıkılırım ya da uykum gelir. Bu etkinliği pür dikkat dinledim. Çok eğlenceliydi.
Seri halde bilgi bombardımanı yapan Ali Poyrazoğlu, sert ve sıradışı fikirleriyle çok şey öğrendiğim ve çok beğendiğim Hulusi Derici (Marka), Kırmızı Ödülleri'nin ne olduğu dışında pek birşey öğrenmediğim Gürül Öğüt, "krizde pazarlama ve reklam" konusu ve eğlenceli üslubuyla Prof. Dr. Ali Atıf Bir ile devam eden gün, samimiyetiyle ve röportaj tadında geçen sunumuyla Tolga Çevik'le son buldu.


Bu arada Bahçeşehir de üniversite olarak harika olmuş. Amerikan filmlerindeki güzel kolejlere benziyor. Stüdyoları, teknolojik atmosferi, Fazıl Say'a adanmış konferans salonu, çıkıştaki gazetesinin özel bürosu dikkat çekici. Yazın da bahçesi pek güzel oluyor, denize nazır. Tabi Beerpoint gibi stratejik noktalara yakınlığı coğrafi önemini de artırıyor :P

http://www.uniaktivite.net/aktiviteler/8691/22_reklamcilar_tahtaya

Hiç yorum yok: