27 Kasım 2008

Steakhouse: Burger King Gibisi Yok

BK'deki son favorim şu Steakhouse Burger. Steakhouse, ızgara et lokantası anlamında. Şahane bir olay. Whooper yerine bir süre bununla devam etmeli (elbette kraldır kendisi, ama "papaz her zaman pilav yemez" :)

İlginç bir şekilde içindeki çıtır kaplama soğanları "Çökertme" kebabına benzettim :) Bizden fikir mi ithal ediyorlar ne. Ama acayip lezzetli.
Resmi tanıtım şöyle:
"Yepyeni bir tad yepyeni bir lezzet Burger King® Restoranları’nda sizleri bekliyor!

Zengin ürün çeşitliliği ve lezzeti ile akla ilk gelen markalardan biri olan Burger King®’in yeni ürünü Steakhouse Burger ile farklı bir lezzet dünyasının kapılarını aralamaya hazır olun.

Burger King®’in lezzetini bilen bilmeyen Steakhouse Burger’a bayılacak!

Özel hamburger ekmeği, çıtır kaplamalı soğanı ve özel steak sosu ile Steakhouse Burger doyurucu ve karşı konulmaz lezzette…Biftek tadında, farklı ve yüksek gramlı doyurucu eti ile de diğerlerinden çok farklı…

Burger King® kalitesi ve lezzetinden vazgeçmem diyorsanız, Steakhouse Burger’ı mutlaka deneyin. Pişman olmayacağınız gibi bu yeni lezzetin tutkunu olacaksınız. "


Bu arada BK-6 Pack'ı İngiltere'de yemiştim. Orada altı parçadaki et çeşitleri farklıydı. Bizde sadece dana eti kullanılmış. Çok da sarmamıştı. Whooper'a devam... Bu aralar Steak tabi.

Mc Donald's GNÇTRKCLL ile kurtuluş umudu araya dursun: Burger King gibisi yok :)

Hiç yorum yok: