4 Ağustos 2010

Gün 4: Erkan Karagöz’ün Yeni Kitabı Yolda

Bugün yazar dostum Erkan Karagöz‘ü ziyaret ettim. Rus Kızı Vasilisa, Yüreğinin Seğirdiği Andır Aşk gibi kitaplarından tanıdığımız Erkan Karagöz aynı zamanda avukat.

Heykel ve fotoğrafçılıkla da ilgilenen ve köşe yazarlığı da yapan bu çok yönlü dostumla yakında çıkacak olan yeni kitabı üzerine çalıştık bugün. Bu sefer Güneybatı Kafkasya’daki toplumsal ve siyasal mücadeleler tarihi üzerine bir çalışması yayınlanacak.
Bugünkü reklamverenim Artstyle İç Mimarlık, acaba Erkan Karagöz’ün ofisi hakkında ne düşünecek? Klasik mobilyalar seven, bir de duvar piyanosu bulunan Erkan Karagöz’ün ofisinin bulunduğu yüksek tavanlı daire gayet keyifli.

Artstyle Hakkında:
Artstyle, 2005’den günümüze “kalite ve estetiğin buluştuğu yer” felsefesiyle hareket ederek %100 müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla çağın bize sunduğu yenilikçi ve kaliteli malzemeleri kullanarak fonksiyonel iş ve yaşam alanları oluşturmaktadır.
Artstyle sahip olduğu profesyonel kadrove kendine ait üretim alanları ile her türlü çözümü sizler için üretir ve uygular.
http://www.artstyle.com.tr

Hiç yorum yok: