9 Ağustos 2010

Gün 7: The Blues Company ile Çalışanlar Blues Yaptı

Bugün harika bir eğitim gerçekleştirdik Aksigorta’da. 27 Kişilik ekip gün boyu Blues çalıştı ve akşam harika bir gösteri sergilediler. Önce birlikte temel müzik bilgisi üzerine konuşuldu. Ardından gruplara ayrınıldı ritm ve melodi olarak. Günboyu gülüşmeler, yoğun çalışmalar, tartışmalar, uzlaşmalar… Derken iş dünyasının müzik dünyasına güzel bir izdüşümü oluştu. Çıkarımlar çok değerliydi. Biz de ekip olarak büyük keyif aldık. Fotoğrafları maalesef izin prosedürlerini henüz tamamlamadığım için paylaşamıyorum. Ama yakın zamanda fotoğraflı, videolu bir şekilde The Blues Company‘i görebileceğinizi sanıyorum.

Tabi sadece bu kapalı grubun Keops Medya reklamını görmesi yetmezdi. Ne de olsa şu an gördüğünüz site dahil onlarca websitesinde imzaları var. Projenin böyle güzel sunulması onların sayesinde. Dün de ortaklarından Nihat’la keyifli bir film izledik. Fotoğrafları şuradan görebilirsiniz.

Bu sebeple Cevahir AVM’ye uğrayıp evin eksiğini gediğini, birkaç da lüzumsuz birşeyleri satın aldım. Millet görsün azizim; çalışıyoruz orman yapacağız inşallah :)

Birazdan da ortamlarda tişörtümle dolanmaya devam edeceğim. Yalnız birkaç saat sonra üzerinde leke falan olursa ‘tasarıma doğaçlama yorum’ deyip geçelim lütfen :)

Keops Medya Hakkında:
Web tasarımı, arama motorları pazarlaması ve dijital pazarlama konusunda kalitesini müşterilerine tescil ettirmiş kaç ajans vardır dersiniz? Keops Medya, web sitesine, 24 saat açık olan 2. Şube perspektifinden baktığı için hizmet verdiği kurumun tüm ihtiyaçlarını bütünsel olarak tespit eder ve rakip kuruluşların dijital pozisyonlarını inceleyerek sektöründe farkını fark ettirecek bir sentez yapar. Keops Medya, hizmet verdiği müşterilerinin internet dünyasındaki profilini çıkararak bir web stratejisi geliştirir. Bununla birlikte şirketlerin, mesajlarını doğru kitlelere ulaştırması için geliştirdiği web stratejisi ışığında dijital kampanyalar organize ederek şirketlerin hedefe daha hızlı ulaşılmasında etkin rol alır.
http://www.keopsmedya.com

Hiç yorum yok: