24 Mayıs 2009

Bursa Uludağ Üniversitesi

Eskişehir’den Bursa’ya sabahın 6’sında geçtiğimiz için biraz sersemdi kafamız. Neyseki otobüste biraz uyuma fırsatı bulduk. Otogarda bizi Uludağ Üniversitesi İnsan Kaynakları Kulübü Başkanı Kutay karşılayıp doğrudan okula götürünce de şehri pek göremeden soluğu üniversitede aldık.

O kadar Anadolu üniversitesinden sonra, Türkiye’nin en büyük şehirlerinin birinin üniversitesinden de beklentimiz oldukça yüksekti açıkçası. Bu yüzden geniş alanlar, yeşil alanlar arasında yükselen binalar pek şaşırtmadı.

Asıl şaşırtan, 12 kulübün bir araya gelerek, iki hafta süren dev bir Kariyer Günleri organizasyonuna imza atmaları oldu. Üniaktivite Buluşmaları’nda bizi ziyaret eden Mesut, aynı zamanda devam etmekte olan organizasyonun da tanıtımını yapmaktaydı. Kendisi yine aynı sıcaklığıyla üniversitede ağırladı. Eylül’deki İnsan Kaynakları organizasyonuna da davet etti.

Onlarca marka ve konuşmacının ardından, binlerce insanı ağırlayan organizasyon komitesi son gün panayır alanında yorgunluklarını attı diyebilirim. Starbucks’ın kahveleri, First’ün bir türlü çiğne çiğne tadı bitmeyen sakızı ve Ritmpark’ın düm tek’leri ortamı hareketlendirdi. Sponsorlar da kendilerini tanıtmak için alandaydı.

Kulüplerin çalışmalarını ve orada görüştüğümüz arkadaşları, videomuzda bulacaksınız. Akşam bizi tekrar otogara bırakan Nurcan’ın araba sürüşüne hayran kalmamızdan sonra yediğimiz İskender’in de tadı hala damaklarımızda.

Gece yorgunluk atmak için Demet Akalın konserine gideceklerdi; ama bizi İstanbul’da işler bekliyorken dönmek durumundaydık. Çok kalamamamızın acısını Eylül’de çıkaracağız umarım.

Hiç yorum yok: